Next Context Business consulting with people in mind​ Skab en enhed Overkom forandringer og forhindringer med det rette mindset. Fremtidens kompetencer Next Context er din strategiske partner, når det kommer til kompetenceudvikling af ledere, teams og medarbejdere.

Next Context

Business consulting with people in mind

Next Context er din strategiske partner, når det kommer til kompetenceudvikling af ledere, teams og medarbejdere.

Kerneydelser

Kerneydelserne i Next Context omfatter 
projektledelse, rådgivning & kompetencestrategier. 

Projektledelse

Jens Karlsmose tager selv projektleder-taktstokken for udvalgte kunder. Han har de sidste 20 år været projektleder på IT- & digitaliseringsprojekter for flere af de største danske virksomheder og organisationer.

Rådgivning

Jens Karlsmose rådigver ambitiøse ledere og ledelsesteams. Det gør han med afsæt i sin egen ledelseserfaring fra internationale stillinger og indgående viden om mindsetbaseret ledelse. 

Kompetencestrategier

Arbejdsmarkedet udvikler sig hurtigere og hurtigere. Resultatet er, at levetiden på kompetencer hele tiden forkortes. Derfor må virksomheder udvikle kompetencestrategier, der sikrer de rette kompetencer i fremtiden.

"Konteksten driver de beslutninger mennesker træffer - Og de beslutninger mennesker træffer driver virksomheder."

Jens Karlsmose har flere års international ledelseserfaring i at drive og udvikle kompetencestraier og styre projekter sikkert i mål. Det er med afsæt i den erfaring, at han både ekseverer for og rådgiver sine kunder i dag.

Vil du blive klogere på mindsetbaseret ledelse?

Jens Karlsmose holder workshops og foredrag om mindsetbaseret ledelse. Og så er han medforfatter på danmarks første bog om ledelsesdisciplinen.

Workshops

Jens Karlsmose både afholder og faciliterer workshops om Mindsetbaseret ledelse. Her bliver deltagerne ført ind i grundteorien og prøver kræfter med mindsetbsaeret ledelse i praksis.

Foredrag

Jens Karlsmose holder foredrag for virksomheder og organisationer om grundtankerne bag Mindsetbaseret ledelse og om, hvordan det kan implementeres i den daglige arbejdsdag. 

Bøger

Jens Karlsmose har sammen med to forskere fra Aarhus Universitet skrevet bogen 'Mindsetbaseret ledelse', der udgives af Dansk Psykologisk Forelag. Han bidrager særligt med det forretningsnære perspektiv.