Next Context Business consulting with People in mind Samme(n)hold! Mød forandringer og forhindringer med det rette mindset Fremtidens Kompetencer? Understøt forretningen med en agil læringstilgang

Hvordan kan vi hjælpe?

Få projektet godt i mål

Solid erfaring med at samle teamet og skabe rammerne 360° for at levere succes. Veldrevne projekter skaber de bedste resultater i virksomheden.

Bliv en bedre leder

Passion for ledelse med alle de udfordringer og usikkerheder, som møder lederen i praksis. Find din egen stil og fyld så mere i værktøjskassen.

Skab læringslyst for alle

Læring, læring, læring. Der er ingen vej udenom - heldigvis. Vinderne gør det til en naturlig del af jeres arbejdsdag.

Konteksten påvirker de beslutninger mennesker træffer -
og de beslutninger mennesker træffer forandrer virksomheder.

Jens bringer erfaring til bordet fra mange års strategisk projektledelse og international ledelse. Han er ikke bange for at tage ansvar for både rådgivning og den praktiske eksekvering i partnerskab med sine kunder. Det er i den holdbare implementering, at værdien skabes - Jens siger selv, at det er bedre at vaccinere end at medicinere. Han tager gerne de sværeste opgaver - fordi de er de lærerigeste.

Jens is a thoughtful, deliberate, and very strong organizational leader, with experience leading the radical transformation of an international team.

I have always been impressed by his drive towards business outcomes combined with horsepower in strategic thinking and extraordinary passion for people.

Vil du blive klogere på mindsetbaseret ledelse?

Jens Karlsmose holder workshops og foredrag om mindsetbaseret ledelse. Og så er han medforfatter på danmarks første bog om ledelsesdisciplinen.

Workshops

Jens Karlsmose både afholder og faciliterer workshops om Mindsetbaseret ledelse. Her bliver deltagerne ført ind i grundteorien og prøver kræfter med mindsetbsaeret ledelse i praksis.

Foredrag

Jens Karlsmose holder foredrag for virksomheder og organisationer om grundtankerne bag Mindsetbaseret ledelse og om, hvordan det kan implementeres i den daglige arbejdsdag. 

Bøger

Jens Karlsmose har sammen med to forskere fra Aarhus Universitet skrevet bogen 'Mindsetbaseret ledelse', der udgives af Dansk Psykologisk Forelag. Han bidrager særligt med det forretningsnære perspektiv.