Agil ledelse

Når konstant udvikling bliver et vilkår for succes.

Agil ledelse er en ledelsesdiscplin, der har som sigte at skabe en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne har modet og evnerne til at omstille sig, når deres dagligdag forandrer sig.

Workshops

Jens Karlsmose både afholder og faciliterer workshops om Agil ledelse. Her bliver deltagerne ført ind i grundteorien og prøver kræfter med Agil ledelse i praksis. 

Foredrag

Jens Karlsmose holder foredrag for virksomheder og organisationer om grundtankerne bag Agil ledelse og om, hvordan det kan implementeres i den daglige arbejdsdag. 

Bøger

Jens Karlsmose har sammen med to forskere fra Aarhus Universitet skrevet bogen ‘Agil ledelse’, der udgives af Dansk Psykologisk Forelag. Han bidrager særligt med det forretningsnære perspektiv.

Book workhop eller foredrag

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan en workshop eller et foredrag om Agil ledelse kan skabe værdi for din organisation? Så tag kontakt til Jens Karlsmose og få en uforpligtende snak.

Bog: Agil ledelse

Som læser lærer du, hvordan man gennem agil ledelse skaber en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne har modet og evnerne til at omstille sig, når deres dagligdag forandrer sig.

Du bliver indført i grundteorien om Agil ledelse og får et unikt og praktisk anvendeligt indblik i, hvordan store internationale virksomheder transformerer organisationskulturen i retning af et agilt mindset.