Jens Karlsmose

Stifter af Next Context

“Personlig udvikling er nøglen til succesfuld forandring i virksomheder” 

Engageret

Jens Karlsmose tager kun imod opgaver, der vækker et engagement i ham. For hans engegament er en drivkraft, når han hjælper virksomheder og ledere med at løse deres udfordringer.

Erfaren

Jens Karlsmose har solid ledererfaring og er derfor i stand til at genkende de fleste udfordringer. Det giver ham en fordel, både når han selv påtager sig ledelsesopgaver, og når han hjælper ledere & ledelsesteams.

Handlekraftig

Rolig men handlekraftig, sådan er Jens Karlsmose blevet beskrevet i løbet af sin karriere. Han mener, at det altid betaler sig at være beslutningsdygtig, så han tøver ikke, når de svære beslutninger skal træffes.

Profil

Jeg bringer erfaring til bordet fra mange års strategisk projektledelse og international ledelse. Jeg er ikke bange for at tage ansvar for både rådgivning og den praktiske eksekvering i partnerskab med mine kunder. Det er i den holdbare implementering, at værdien skabes – jeg mener, at det er bedre at vaccinere end at medicinere. Jeg tager gerne de sværeste opgaver – fordi de er de lærerigeste.

Next Context udvikler virksomheder ved at anspore mennesker til at nå deres potentiale. Med afsæt min mangeårige erfaring som blandt andet international leder i Microsoft med ansvar for forretningsstrategisk kompetenceudvikling af 12.000 medarbejdere på tværs af 40 lande har jeg et indgående kendskab betydningen af at etablere den rigtige kompetencestrategi.

Ledelse er en passion og jeg nørder med spørgsmålet “hvad er god ledelse?”. Et forslag er ’Mindsetbaseret Ledelse’, som jeg sammen med to medforfattere har skrevet en bog om,
der er udgives af Dansk Psykologisk Forlag.