Jens Karlsmose

Stifter af Next Context

I 2015 startede jeg konsulenthuset Next Context på en skøn blanding af en passion for at hjælpe mennesker i organisationer, en lyst til en stor udfordring, en ukuelig optimisme, og en vished om at erfaring tæller, når man skal have succes som konsulent.

Værdier, som jeg navigerer efter på denne rejse, er:

Engagement

Engagement er en værdi-skabende drivkraft. Det leder til ansvarlighed for at levere de resultater, som tæller.

Engagement går begge veje. Jeg prioriterer opgaver, der vækker et engagement i mig, og som kunden er tydeligt engageret i. Det fælles engagement er en næsten ubrydelig akse, når svære opgaver skal løses.

Erfaring

Erfaring kan være dyrekøbt – jeg sænker prisen ved at dele ud af min. 

Med solid ledelsesfaring er jeg i stand til at genkende de fleste udfordringer. Det betyder ikke, at jeg har den perfekte løsning – det har ingen. Men jeg har modet og respekten til at bringe min erfaring positivt i spil – og samtidig høste ny.

Handlekraft

Handlekraft er et af de bedste midler til forandringer og muliggørelse af fremdrift.

Handlekraft handler ikke om at ville bestemme. Jeg bygger min handlekraft på en rolig og tillidsvækkende personlighed, hvor jeg også fokuserer på aktivt at anspore andre til at træffe gode beslutninger. Jeg er blevet kaldt “pause-resistent” og det er der måske noget om.

Profil

Jeg bringer erfaring til bordet fra mange års strategisk projektledelse og international ledelse. Jeg er ikke bange for at tage ansvar for både rådgivning og den praktiske eksekvering i partnerskab med mine kunder. Det er i den holdbare implementering, at værdien skabes – jeg mener, at det er bedre at vaccinere end at medicinere. Jeg tager gerne de sværeste opgaver – fordi de er de lærerigeste.

Next Context hjælper organisationer ved at anspore mennesker til at udnytte mere af deres potentiale. Med afsæt min mangeårige erfaring som blandt andet international leder i Microsoft med ansvar for forretningsstrategisk kompetenceudvikling af 12.000 medarbejdere på tværs af 40 lande har jeg et indgående kendskab betydningen af at etablere den rigtige kompetencestrategi.

Ledelse er min passion og jeg nørder med spørgsmålet “hvad er god ledelse?”. Et forslag er ’Mindsetbaseret Ledelse’, som jeg sammen med to medforfattere har skrevet en bog om, der er udgives af Dansk Psykologisk Forlag.

Læs mere her!