Mindsetbaseret Ledelse

Når mindset er nøglen til succes

Mindsetbaseret ledelse er en ledelsesdiscplin, der har som sigte at skabe en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne trives med forandringer, er udholdende og indstillede på at lære nyt.

Workshops

Jens Karlsmose både afholder og faciliterer workshops om Mindsetbaseret ledelse. Her bliver deltagerne ført ind i grundteorien og prøver kræfter med mindsetbsaeret ledelse i praksis. 

Foredrag

Jens Karlsmose holder foredrag for virksomheder og organisationer om grundtankerne bag Mindsetbaseret ledelse og om, hvordan det kan implementeres i den daglige arbejdsdag. 

Bøger

Jens Karlsmose har sammen med to forskere fra Aarhus Universitet skrevet bogen ‘Mindsetbaseret ledelse’, der udgives af Dansk Psykologisk Forelag. Han bidrager særligt med det forretningsnære perspektiv.

Book workhop eller foredrag

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan en workshop eller et foredrag om mindsetbaseret ledelse kan skabe værdi for din organisation? Så tag kontakt til Jens Karlsmose og få en uforpligtende snak.

Bog: Mindsetbaseret ledelse

Som læser lærer du, hvordan man gennem mindset baseret ledelse skaber en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne trives med forandringer, er udholdende og indstillede på at lære nyt.

Du bliver indført i grundteorien om Mindsetbaseret ledelse og får et unikt og praktisk anvendeligt indblik i, hvordan virksomheder som Microsoft er i gang med at transformere organisationskulturen i retning af et udviklende mindset.