Kerneydelser

Business consulting with people in mind

Next Context hjælper med projektledelse, rådgivning af ledere og ledelsesteams samt udvikling af kompetencestrategier.  

Projekledelse

Jens Karlsmose tager selv projektleder-taktstokken for udvalgte kunder. Han har de sidste 20 år været projektleder på IT- & digitaliseringsprojekter for flere af de største danske virksomheder og organisationer.  

Rådgivning

Jens Karlsmose rådigver ambitiøse ledere og ledelsesteams. Det gør han med afsæt i sin egen ledelseserfaring fra internationale stillinger og indgående viden om mindsetbaseret ledelse. 

Kompetencestragi

Arbejdsmarkedet udvikler sig hurtigere og hurtigere. Resultatet er, at levetiden på kompetencer hele tiden forkortes. Derfor må virksomheder udvikle kompetencestrategier, der sikrer de rette kompetencer i fremtiden.

Dine beslutninger drives af konteksten

Det er konteksten, der driver folk beslutninger, og folks beslutninger påvirker, hvad der sker i virksomheden. Det betyder, at hvis man gerne vil ændre noget i virksomheden, så skal man ændre den kontekst, de ansatte befinder sig i.

Én bestemt kontekst vil skabe fastlåste mindsets hos medarbejderne, mens en anden kontekst vil skabe
udviklende mindsets hos medarbejderne. Og Jens Karlsmose mener, at det er ledelsens opgave at agere
strategisk i dette spændingsfelt. 

Brug for inspiration? Book workshop eller foredrag

Har du mere brug for inspiration end brug for hjælp til en konkret ydelse. Kan du også booke et foredrag eller en workshop om mindsetbaseret ledelse. Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan en workshop eller et foredrag kan skabe værdi for din organisation? Så tag kontakt til Jens Karlsmose og få en uforpligtende snak.