Privatlivs- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi opbevarer din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på jens@nextcontext.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – datasikkerhed
I forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet gennem hjemmeside eller annoncer har du muligvis indtastet følgende personoplysninger:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Oplysningerne bruges til at sende dig vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail: Mailchimp
  • håndtering af tilmelding til nyhedsbrev: LinkedIn & zapier

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [Jens@nextcontext.com]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[ Next Context ApS ]

[ CVR 36945729 ]

[ Smedegade 15, Holstebro ]

[ 7500 Holstebro ]

Telefon: [ +45 42 43 11 00 ]

Email: [ Jens@nextcontext.com  ]